Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

Acuvue 2

Hintavertailu 6 kpl

Acuvue 2
Nissen
Ei löytynyt
Instru
Ei löytynyt

Johnson & JohnsonAcuvue 2 on uusi, kevyempi versio maailman suosituimmaksi nousseesta Acuvue-linssistä. Ohuutensa ansiosta linssi läpäisee entistä enemmän happea. Uudella tavalla muotoillut reunat ja värjäys tekevät sen käytön aiempaakin miellyttävämmäksi ja UV-suojan ansiosta myös turvallisemmaksi.

Acuvue 2 -linssin käyttötavat ja -ajat vaihtelevat käyttäjäkohtaisesti. Linssi on yleisimmin käytössä kahden viikon tai neljän viikon ajan päivälinssinä. Joillekin optikko on saattanut määrätä sen myös ympärivuorokautiseen käyttöön yhden viikon ajaksi. Noudata optikkosi hoitomääräystä, joka on annettu juuri sinun silmiäsi ajatellen.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Materiaali: Etafilcon A
Vesipitoisuus: 58 %

Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!