Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

Acuvue Advance for Astigmatism

Hintavertailu 6 kpl

Acuvue Advance for Astigmatism
Mister Spex
Ei löytynyt
Netlens
Ei löytynyt

Johnson & JohnsonAcuvue Advance for Astigmatism on toorinen, taittovirheitä korjaava versio Acuvue Advance -linssistä. Näiden linssien valmistuksessa on käytetty ns. Hydraclear-tekniikkaa, joka ylläpitää linssin kosteuden erityisen pitkään, tekee linssin hyvin happea läpäiseväksi ja takaa käyttömukavuuden. Tämän linssin yleisin käyttöikä on kaksi viikkoa, mutta sitä voidaan myös määrätä kuukausilinssiksi tai enintään yhden viikon yhtämittaiseen käyttöön. Linsseissä on erinomainen UVA- ja UVB-suoja ja ne on värjätty käsittelyn helpottamiseksi. Linssien valmistaja on Johnson & Johnson.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Materiaali: Galyfilcon A
Vesipitoisuus: 47 %

Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!