Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

Acuvue Oasys for Astigmatism

Hintavertailu 6 kpl

Acuvue Oasys for Astigmatism

Johnson & JohnsonAcuvue Oasys for Astigmatism on toorinen piilolinssi, joka käyttää kosteutta sitovaa Hydraclear Plus -teknologiaa. Tämä parantaa linssin käyttömukavuutta erityisesti henkilöillä, jotka kärsivät kuivista silmistä tai jotka esimerkiksi työskentelevät tietokoneella tai kuivassa huoneilmassa.

Nämä linssit on hyväksytty ympärivuorokautiseen käyttöön, joten niitä voidaan käyttää myös nukkuessa (ei sovi kaikille - noudata aina ammattilaisen ohjeita!). Tällöin käyttöaika on yksi viikko. Vaihtoehtoisesti Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssejä voidaan käyttää kahden viikon ajan päiväkäytössä, jolloin ne otetaan yöksi pois silmistä ja puhdistetaan puhdistusnesteellä.

Acuvue Oasys for Astigmatism sisältää korkeatasoisen UV-suojauksen (100% UVB, 96% UVA), joka on nykyisin myytävien pehmeiden tooristen linssien parhaita.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Materiaali: Senofilcon A
Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!