Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

Air Optix Aqua Multifocal

Hintavertailu 6 kpl

Air Optix Aqua Multifocal

AlconAir Optix Aqua Multifocal on progressiivinen moniteholinssi, jota voidaan käyttää jopa vuorokauden ympäri. Linsseissä on käyttömukavuutta parantava ns. Aqua Moisture System. Pakkauksessa on pehmeyttävä neste, joka tekee käytöstä miellyttävää heti alusta alkaen.

Nämä silikonipohjaiset piilolinssit läpäisevät happea tehokkaasti, jopa viisi kertaa vertailulinssejä enemmän. Niitä voidaan käyttää jatkuvassa käytössä kuuden vuorokauden ajan tai vaihtoehtoisesti korkeatasoisina kuukausilinsseinä, jolloin ne poistetaan yöksi ja puhdistetaan - noudata optikon määräystä, jossa on otettu huomioon yksilölliset tarpeesi. Air Optix Aqua Multifocal -linsseissä on haalea pohjaväri käsittelyn helpottamiseksi.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Materiaali: Lotrafilcon B
Vesipitoisuus: 33 %

Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!