Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

Aosept Plus

Hintavertailu 360 ml

Aosept Plus
Netlens
Ei löytynyt
Nissen
Ei löytynyt
Instru
Ei löytynyt
Mister Spex
Ei löytynyt
Lensme
Ei löytynyt
Yourlenses
Ei löytynyt
Shopping4net
Ei löytynyt

Ciba Visionin valmistama AOSept Plus edustaa piilolinssien hoidon platinatasoa. Tämä vetyperoksidiliuos on uudenlainen yhden pullon tuote, joka sopii kaikille pehmeille piilolinsseille, myös silikonihydogeelilinsseille. Sitä voi käyttää myös RGP-linssien kanssa. Tuotteen käyttö ei vaadi erillistä neutralointia ja huuhtelua.

Vetyperoksidipohjaiset puhdistusnesteet ovat hyvin tehokkaita piilolinssien puhdistuksessa ja proteiinijäämien poistossa linssin pinnalta. Viimeisen vuosikymmenen aikana niiden suosio on kuitenkin vähentynyt, koska erillistä neutralointinesteen käyttöä vaativa puhdistusmenetelmä on koettu työlääksi. Tilalle ovat tulleet monikäyttöpiilolinssinesteet.

AOSept Plus -nestettä ja mukana tulevaa piilolinssikoteloa käyttäen on mahdollista nauttia tehokkaasta vetyperoksidipohjaisesta puhdistuksesta ilman erillistä neutralointinestettä. Kotelossa oleva katalyytti hajottaa vetyperoksidin vedeksi ja hapeksi noin kuudessa tunnissa.

Huom! Tätä puhdistusnestettä ei voi laittaa silmään, eikä sillä voi huuhtoa linssejä ennen silmään asettamista. Nestettä voi käyttää ainoastaan mukana tulevan kotelon kanssa. Linssien ja nesteen tulee olla kotelossa vähintään kuusi tuntia, jotta vetyperoksidi ehtii neutraloitua täydellisesti.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!