Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

Biofinity

Hintavertailu 6 kpl

Biofinity

Linssit.net arvosana: 4.51/5

Lue lisää arvosteluperusteista

CooperVisionBiofinity on 24 h käyttöön hyväksytty piilolinssi, jota ei tarvitse ottaa pois yön ajaksi. Sen valmistusmateriaali Aquaform on runsaasti vettä sitovaa, ja ylläpitää silmän kosteutta. Siksi nämä pehmeät ja mukautuvat linssit eivät tunnu ikäviltä silmissä pitkäänkään käytettynä. Kuten kaikki jatkuvakäyttöiset piilolinssit, Biofinity on erittäin hyvin happea läpäisevä.

Valmistaja CooperVision on päivittänyt Biofinity-linssin pakkausta. Kaupasta riippuen saatat saada ostaessasi joko vanhan tai uuden pakkauksen - sisältö on kuitenkin sama.

Huomaathan, että piilolinssien ympärivuorokautinen käyttö ei välttämättä sovi kaikille, koska silmissä ja käyttöympäristössä on yksilöllisiä eroja. Noudata optikkosi määräystä.

Tämä linssi tunnetaan myös nimellä Eye Q 24, joka on Synsamin rekisteröity tavaramerkki. Eye Q 24 on siis saman piilolinssivalmistajan samoilla ominaisuus- ja laatumäärityksillä valmistama linssi, joka on paketoitu eri tavalla.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Materiaali: Comfilcon A
Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!