Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

Biomedics 1 Day Extra

Hintavertailu 30 kpl

Biomedics 1 Day Extra
Instru
Ei löytynyt
Nissen
Ei löytynyt

Hintavertailu 90 kpl

Biomedics 1 Day Extra
Instru
Ei löytynyt
Nissen
Ei löytynyt

CooperVision on kehittänyt suositusta päivälinssistään uuden ja parannetun version, joka on käytössä aiempaa mukavampi. Biomedics 1 day Extra -piilolinssien muotoilua on kehitetty niin, että linssin reuna ärsyttää silmäluomea aiempaa vähemmän. Kosteuttavampi koostumus lisää mukavuutta päivän mittaan.

Päivälinssit ovat helppo valinta piilolinssien käyttäjille, jotka haluavat maksimaalista käytön helppoutta. Linssejä ei tarvitse puhdistaa ja säilöä, vaan ne yksinkertaisesti vaihdetaan uusiin. Tämä lisää myös hygieniaa ja turvallisuutta. Biomedics 1 day Extra -linssien valmistusmateriaali on ocufilcon D, ja niiden vesipitoisuus on 55 %.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Materiaali: Ocufilcon D
Vesipitoisuus: 55 %

Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!