Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

Biotrue

Hintavertailu 15 ml

Biotrue
Instru
Ei löytynyt
Mister Spex
Ei löytynyt
Nissen
Ei löytynyt
Netlens
Ei löytynyt
Lensme
Ei löytynyt

Hintavertailu 300 ml

Biotrue
Nissen
Ei löytynyt
Netlens
Ei löytynyt
Instru
Ei löytynyt

Bausch & LombBiotrue-silmätipat on suunniteltu kuivien silmien avuksi. Jos käytät piilolinssejä pitkään, et muista räpytellä silmiäsi tarpeeksi usein (esimerkiksi työskennellessäsi tietokoneella) tai silmät ärtyvät esimerkiksi kuivan huoneilman vuoksi, nämä silmätipat voivat olla sinulle avuksi.

Biotrue sisältää hyaluronihappoa, joka on kyynelnesteessä luontaisesti esiintyvä aine. Se kosteuttaa ja voitelee silmää ja vähentää piilolinssien käytöstä aiheutuvaa ärsytystä. Ainetta laitetaan silmiin 1-2 tippaa tarvittaessa. Se sopii käytettäväksi kaikkien piilolinssien kanssa, eikä piilolinssejä tarvitse ensin poistaa silmistä. Tuotetta on saatavilla myös yksittäispakattuina kertakäyttöpipetteinä.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!