Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

Blink

Hintavertailu 10 ml

Blink
Nissen
Ei löytynyt
Yourlenses
Ei löytynyt
Instru
Ei löytynyt
Lensway
Ei löytynyt
Mister Spex
Ei löytynyt
Lenson
Ei löytynyt
Netlens
Ei löytynyt

Blink Contacts -silmätipat on tarkoitettu kuiville silmille. Niissä on kyynelnesteessä luontaisesti esiintyvää natriumhyaluronaattia.

Silmien kuivuminen vaivaa yhä harvempaa piilolinssien käyttäjää, sillä uusimmat piilolinssiteknologiat ovat tuoneet huomattavia parannuksia piilolinssien kosteutukseen ja hapenläpäisykykyyn. Heikkolaatuiset piilolinssit tai epäedulliset käyttöolosuhteet saattavat kuitenkin aiheuttaa silmien kuivumista. Blink Contacts -silmätipat ovat ratkaisu tähän ongelmaan. Ne sopivat kaikenlaisille linssityypeille, eikä piilolinssejä tarvitse niitä käytettäessä poistaa silmistä, vaan ne voivat olla paikallaan.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Materiaali: Natriumhyaluronaatti
Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!