Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

Dailies TOTAL 1

Hintavertailu 30 kpl

Dailies TOTAL 1
Nissen
Ei löytynyt
Instru
Ei löytynyt

Hintavertailu 90 kpl

Dailies TOTAL 1
Nissen
Ei löytynyt
Instru
Ei löytynyt

Linssit.net arvosana: 4.74/5

Lue lisää arvosteluperusteista

Dailies Total 1 on yksi kertakäyttöisten piilolinssien huippumalleista. Se on ensimmäinen silikonihydrogeelilinssi, jossa kosteus vaihtuu kerroksittain: linssin pinnassa kosteus on lähellä 100 prosenttia, minkä vuoksi piilolinssi tuntuu erittäin miellyttävältä - tai oikeastaan ei tunnu lainkaan. Yhdeksän kymmenestä käyttäjästä tämän linssin käyttäjästä sanoo joskus unohtavansa kokonaan, että linssit ovat silmissä paikallaan.

Water Gradient -teknologian ansiosta nämä piilolinssit ovat erityisen mukavat koko päivän mittaisessa käytössä tai henkilöille, jotka kärsivät tavanomaisten piilolinssien kanssa silmien kuivumisesta. Korkea hapenläpäisykyky auttaa pitämään silmät terveinä ja valkoisina.

Kertakäyttöisyyden vuoksi Total 1 -linsseihin ei kerry proteiinijäämiä eivätkä ne muutu sameammiksi käytön myötä, vaan joka aamu alkaa yhtä mukavasti uusien linssien kanssa.

Sveitsiläisen Alconin (aiemmin Ciba Vision) valmistama Dailies Total 1 on yksi markkinoiden korkealaatuisimmista tuotteista, mutta ikävä kyllä ei yksi halvimmista. Piilolinssien hintavertailumme auttaa edullisen ostopaikan löytämisessä.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Materiaali: Delefilcon A
Vesipitoisuus: 33 %

Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!