Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

FreshLook Colors

Hintavertailu 2 kpl

FreshLook Colors
Nissen
Ei löytynyt

AlconFreshLook Colors on värillinen kuukausilinssi CIBA Visionilta. Erona saman valmistajan toiseen värilliseen kuukausilinssiin FreshLook ColorBlendsiin on se, että näissä linsseissä väri on vain yhdessä kerroksessa, mikä antaa silmille tasaisen värin. Sävyjä on valittavissa neljä: Blue, Green, Misty Gray ja Violet.

Vaikka FreshLook Colors -linssien värikerros peittää silmien oman sävyn varsin tehokkaasti, valmistaja suosittelee Freshlook ColorBlends -linssejä, mikäli silmiesi oma väri on hyvin tumma.

Nämä piilolinssit ovat tilattavissa myös ilman vahvuuksia, mutta niiden sopivuuden varmistamiseksi on silti suositeltavaa käydä optikolla.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Materiaali: Phemfilcon
Vesipitoisuus: 55 %

Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!