Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

Freshlook Dimensions

Hintavertailu 2 kpl

Freshlook Dimensions
Nissen
Ei löytynyt
Shopping4net
Ei löytynyt
Yourlenses
Ei löytynyt
Lensme
Ei löytynyt

Hintavertailu 6 kpl

Freshlook Dimensions
Nissen
Ei löytynyt
Yourlenses
Ei löytynyt
Netlens
Ei löytynyt

AlconFreshLook Dimensions on CIBA Visionin valmistama värillinen piilolinssi kuukausikäyttöön. Tämä linssi ei peitä tai muuta silmän luonnollista väriä, vaan vain vahvistaa tai hieman muuntaa sitä. Linssit sopivatkin siksi parhaiten silmille, joiden luonnollinen sävy on melko vaalea. Linssin tumma iirisrengas vahvistaa luonnollista vaikutelmaa. Voit valita kolmesta värisävystä ja tilata ne joko vahvuuksillasi tai ilman vahvuuksia: Pacific Blue, Carribbian Aqua ja Sea Green.

Huomaathan, että näiden piilolinssien kauppanimi on aiemmin ollut FreshLook Enhancers. Jos silmiesi oma väri on tumma tai erittäin tumma, valitse FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -linssit.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Materiaali: Phemfilcon A
Vesipitoisuus: 55 %

Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!