Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

FreshLook One Day Color

Hintavertailu 10 kpl

FreshLook One Day Color

AlconFreshlook One-Day on värjätty kertakäyttölinssi, joka vahvistaa silmien luonnollista väriä. Optisesti Freshlook OneDay on sama linssi kuin Focus Dailies, joten jos olet käyttänyt Focus Dailies -linssejä, ei erillistä käyntiä optikolla tarvita.

Näitä linssejä on saatavana harmaana, sinisenä, vihreänä ja pähkinänruskeana. Huomaathan, että tämä linssi on läpikuultava enhancer-, ei opaque-linssi. Se ei siis pysty muuttamaan silmiesi omaa väriä, vain korostamaan tai sävyttämään sitä ja lopullinen väritulos riippuu silmiesi luonnollisesta väristä. Näiden CIBA Vision -linssien käyttöikä on yksi päivä paria kohti.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!