Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

Soflens Daily Disposable

Hintavertailu 30 kpl

Soflens Daily Disposable
Nissen
Ei löytynyt
Netlens
Ei löytynyt
Instru
Ei löytynyt

Hintavertailu 90 kpl

Soflens Daily Disposable
Instru
Ei löytynyt
Nissen
Ei löytynyt

Bausch & LombSofLens Daily Disposable on uudistettu versio SofLens One Day -linsseistä, joiden valmistus on lopetettu. (SofLens One Day tunnettiin aiemmin myös nimillä Contact Day 1 ja Easy Lens).

Daily Disposable -piilolinsseissä käytetään ns. asfääristä optiikkaa, joka tuo linsseihin eräänlaisen teräväpiirto-ominaisuuden. Tämä ominaisuus takaa kirkkaammat värit, paremman hämäränäkökyvyn ja terävyyttä yksityiskohtien näkemiseen. Linssien vesipitoisuus on 58 % ja ne on käsittelyvärjätty käytön helpottamiseksi. Linssiparia voi käyttää päivän ajan, sen jälkeen se on tarkoitus vaihtaa uuteen. Valmistaja Bausch & Lomb.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Materiaali: Hilafilcon B
Vesipitoisuus: 59 %

Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!