Hintavertailu | Artikkelit | Siirry täysversioon

SofLens Multifocal

Hintavertailu 6 kpl

SofLens Multifocal
Nissen
Ei löytynyt
Netlens
Ei löytynyt
Instru
Ei löytynyt

Bausch & LombSofLens Multifocal on amerikkalaisen valmistajan Bauch+Lombin progressiivinen kuukausilinssi. Linssejä käytetään ikänäön (presbyopia) korjaamiseen sekä likinäköisyyteen ja kaukotaittoisuuteen, ja linssejä on saatavana vahvuuksien -10.00 ja +6.00 välillä.

SofLens Multifocal -linssien avulla näet tarkasti kaikille etäisyyksille. Linssit on suunniteltu erityisellä optisella teknologialla (Natra-Sight Optics) joka mahdollistaa vaivattoman ja huomaamattoman siirtymisen kaukonäkökohteesta lähikohteeseen, ja kaikkiin kohteisiin niiden välillä. Linssien reunassa on patentoitu muotoilu, joka tekee niistä mukavat käyttää koko päivän ajaksi.

Tuotteen myyntipakkaus voi poiketa kuvasta.

Materiaali: Polymacon
Vesipitoisuus: 38 %

Huom. Hintoihin on lisätty tiedossa olevat toimituskulut. Jotkut sivuillamme listatut piilarit ovat edullisempia kuin kaupan omilla sivuilla, nämä piilolinssit ovat siis kauttamme tilattuina tarjoushintaisia ja hinta on saatavilla vain ao. linkin kautta.

Päivitämme hinnat 24 kertaa vuorokaudessa. Markkinatilanne elää jatkuvasti, joten tarkasta tilanne uudestaan seuraavalla ostokerralla - edullisin kauppa ei ole aina sama!